2014. július 2., szerda

Midori műve - Dominanciának alárendelve (TaoRis)

Dominanciának alárendelve

*Kop kop*
Nyitva van, gyere be! – hallatszott, s Tao belépett a műterembe. Egy magas, fiatal férfi lépett oda hozzá:
Üdv! Kris vagyok, a fotós. Biztosan te vagy Tao. Itt le is pakolhatsz. – Kris kedvesen mosolygott rá, a szőke modell mégis kissé bátortalanul rakta le cuccait, s nézett körül a műteremben. Egyszerű, ablak nélküli szoba volt, amiből kipakolták a bútorokat, s csak a fotós cuccok, lámpák, számítógépek voltak bent. És egy ágy... Egy hatalmas, mennyezetes franciaágy. Ezen kell majd feküdnie? Tao elképzelte magát a reklámplakátokon, s kissé furcsának találta, hogy egy ilyen franciaágyban kell majd pózolnia.
Érezd magad otthon – mondta neki Kris, kizökkentve elmélkedéséből. – A szomszéd szobában át is tudsz öltözni.
Rendben, akkor mindjárt jövök – felelte a modell, és kiment.
Milyen fiatal, és már fehérneműmodell... – gondolta Kris, bár ő is szinte gyerek volt még a profi fotósok közt. Amíg a modellje öltözködött, ő beállította a kamerát és a fényeket, hogy tökéletesen megvilágítsák az ágyat.
Mikor Tao visszajött, már csak egy köntös volt rajta. Alatta valószínűleg Calvin Klein egyik legújabb designer alsója.
Kezdhetjük? – kérdezte a szőkeség.
Persze – vette kezébe a fényképezőgépét Kris.
Tao ledobta köntösét, s az ágyhoz sétált. Krist lenyűgözte a modell szépsége, ahogy végre ruha nélkül láthatta. Tejfehér bőre, karcsú, mégis izmos teste kissé megmozgatta a fantáziáját. Figyelte, ahogy elheveredik a szaténlepedőn, s felvesz egy tipikus boxerreklám pózt. Kris számtalanszor látott már így más modelleket, de ez alkalommal a dolog különösen nagy hatással volt rá, és a nadrágjában feszítő érzésre.
Szedd össze magad, a munkádat végzed! – figyelmeztette magát Kris. Jó, hogy nem kezdte el mindjárt csorgatni a nyálát...
Szeméhez emelte fényképezőgépét, s ahogy kattintgatott, az objektíven keresztül figyelte tovább az előtte fekvő szépséget, aki egyre erotikusabb pózokat vett fel. Lustán feküdt az ágyon, az alkarján támaszkodva, csábosan nézve sűrű szempillái alól a kamerába. Krist kezdte egyre jobban szorítani a nadrágja, ahogy azokat a telt rózsaszín ajkakat figyelte, amik mintha csak rá várnának, hogy megcsókolja őket. Leeresztette fényképezőgépét, s az ágy széléhez sétált. Tao zavarodottan nézett rá:
Valami baj van? Talán rosszul csinálok valamit? – kérdezte ártatlanul.
Nem... – sőt, túl jól csinálod, gondolta. – Csak... Ö-összegyűrődött... – kezdte igazgatni a teljesen sima lepedőt, közvetlenül Tao mellett, így keze lopva hozzáérhetett a modell bársonyosan puha bőréhez. Kris megérezte magán a modell pillantását, s mikor felnézett, arcuk alig pár centi távolságra volt egymástól. Pillantásuk egybefonódott, s hosszú másodpercekig lélegzet visszafojtva néztek egymás szemébe. Kris úgy érezte, hogy elveszik abban a sötét szempárban, mozdulni sem bírt, míg végül Tao volt az, aki megszakította a szemkontaktust, s mostmár Kris ajkait bámulta meredten, miközben vágyakozva megnyalta ajkait.
Ez volt a jel, amire Kris várt. Lehajolt, s megcsókolta az alatta fekvő szőkeséget, kezével finoman megemelve állát. Először csak lágyan ízlelgették egymást a másik ajkaival játszva, majd csókuk egyre szenvedélyesebb lett. Tao beletúrt Kris hajába, s lehúzta maga mellé. Míg ő szinte meztelen volt, Kris teljesen fel volt öltözve. Ez nem tetszett a modellnek, s csókjukat megszakítva gombolta ki, s vette le róla az inget, majd övével bajlódott, míg végül sikerült kicsatolnia, s Kris nadrágja is a földön landolt.
Kris úgy döntött, most ő következik a vetkőztetésben, s apró csókokkal haladt végig Tao hasán, míg elért boxeréhez. Végigsimított rajta, érezve a textil alatt Tao merevségét, s lehúzta róla, majd magáról is a zavaró ruhadarabot. Újra heves csókba kezdtek, közben egymást simogatták.
Egyre hevesebben csókolták egymást, mindkettejük légzése felgyorsult, egymást átkarolva feküdtek a díszlet-ágyon, miközben reflektorok világítottak rájuk. Kris beletúrt a modell selymes, szőke hajába, közelebb húzva magához, fejbőrét érzékien masszírozva. Tao belenyögött a csókba. Ez volt élete legszenvedélyesebb csókja, gondolta a.
De ő ennél többet akart. Megfogta Kris férfiasságát, s elkezdte simogatni. Megérezve a szőkeség kezet férfiassága körül, hangosan felnyögött. Taonak tetszett, hogy ilyen reakciót váltott ki Krisből, s mikor már úgy érezte, eleget kínozta, először végignyalta, majd teljesen szájába vette Kris merevedését, és mozgatni kezdte fejét. Kris torkából hangos nyögések törtek fel, önkéntelenül is a kisebb szájába lökve magát. Érezte, hogy mindjárt elmegy, amikor Tao abbahagyta, újra vad csókcsatába kezdve vele. Kris teste lüktetett a vágytól, nem bírt már többé ellenállni a forrón hozzásimuló testnek.
Szeretnék valamit kipróbálni veled – mondta hirtelen a modell, megszakítva csókjukat.
Mit? – kérdezte Kris kíváncsian.
Kikötözhetlek?
Kris nagyon meglepődött, de úgy döntött, miért is ne, kíváncsi volt, milyen dolgokat rejteget a modell fantáziája.
T
ao megfogta Kris kezeit, s az ágy függönyével szorosan az ágykerethez kötözte. Kris mozdulni sem bírt, inkább úgy döntött, hagyja, hadd tegye vele a modell, amit akar. Mikor Tao a szemeit is bekötötte, Kris úgy gondolta, nem tudta mire vállalkozik. Nem látott semmit, mégis érezte a másik közelségét, s ahogy újra elkezdte őt simogatni, az érintéseit sokkal intenzívebben érezte.
Tao a nyakát csókolgatta, majd egyre lejjebb haladt Kris izmos felsőtestén, egészen az ágyékáig, újra szájába véve Kris merevedését, kínzó lassúsággal kényeztetve. Tao is vágyott egy kis élvezetre, s abbahagyva Kris kínzását, arca fölé térdelt, úgy kezdte lökni magát Kris szájába, szinte kényszerítve őt, hogy kényeztesse. Tao torkából hangos nyögések törtek fel, nagyon élvezte, hogy azt teheti Krisszel, amit csak akar.

Mikor kihúzódott Kris szájából, újra a másik merevségét kezdte simogatni, majd fölé helyezkedett, s ráült Krisre, óvatosan magába engedve a hatalmas férfiasságot. Tao úgy érezte, szétfeszíti belülről. Lassan kezdett el mozogni rajta, a saját tempójában, szinte oda se figyelve Krisre, aki nem kevésbé élvezte a dolgot. Ahogy a feszítő érzés kezdett elmúlni, s helyét tömör élvezet vette át, Tao gyorsított a tempón, nyögéseik is egyre hangosabbá váltak. Mindketten érezték, hogy közel a beteljesülés. Tao egyre intenzívebben mozgott rajta, míg egyszerre jutottak a csúcsra. Tao lihegve Kris mellkasára dőlt, s így feküdtek egy darabig, míg normálisan tudtak levegőt venni.
– Ez
volt életem eddigi legjobb szeretkezése – mondta Tao Kris füléhez hajolva.
- Te sem voltál utolsó – mondta önelégülten Kris. – De most már oldozz el. – folytatta kissé türelmetlenül.
Tao nem válaszolt, de Kris érezte, hogy a modell lemászik róla, s felemelkedik az ágy, ahogy leszáll róla. Hallotta a modell lépteit, de az ellenkező irányba indult el, mint ahol ő feküdt, s pakolászás, öltözködés hangját hallotta.
Hé, eloldoznál végre? – mondta Kris türelmetlenül. Hallotta Tao közeledő lépteit, s azt hitte, végre szabadul.
Viszlát, édes – lehelt Tao egy utolsó csókot Kris ajkaira, majd kisétált a szobából. Krist az ajtócsukódás hangja döbbentette rá, hogy a modell itthagyta a díszlet-ágyon, bekötött szemmel, meztelenül, kikötözve...

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Tetszett a történet, főleg a vége, szemét kis Tao jól megszívatta Krist. Mondjuk, gondolhatott volna erre, ha nem a farka után megy, de egy félmeztelen Taóval az ágyon, azt hiszem ezt elnézhetjük neki. Jó kis smut volt ez. :)

    VálaszTörlés