2014. július 2., szerda

SooMin műve - Domination (TaoRis)

 Tao mostanra már kisírta a szemeit. Torkából egy hang sem jön fel, szemei duzzadtak és pirosak, arca pedig nedvességtől csillog. Már vagy két órája próbálta kiénekelni magából fájdalmát, de úgy tűnik, nem járt sikerrel. Mert Tao teljesen összetört. Olyan ez most neki, mintha szívéből kitéptek volna egy darabot, ezáltal lelke egy részét is elvitték volna. Mert Kris már része volt Tao életének. Egy nagyon is fontos része.
Kapcsolatuk egyáltalán nem mondható átlagosnak. Bárki, aki külső szemmel látja őket - kivéve néhány elvetemül rajongót - azt hinné, olyanok egymásnak, mint két testvér. Vagy két barát, akik már évtizedek óta ismerik egymást. Ám viszonyuk közel sem volt ilyen. ZiTao az egyetlen, aki ismeri YiFan valódi, agresszív lényét. Egyedül Ő lehetett már szemtanúja, milyen, ha a kanadai valóban ideges, feldúlt - és Ő az egyetlen, aki segíteni tudott ennek enyhítésében.
Egy épeszű ember, ha tudná, mi is történt alkalmanként kettejük között, Tao helyében faképnél hagyta volna az idősebbet, de a maknaet erősen köti valami leaderéhez. Már nem is nevezhető tiszteletnek, nem is félelem - inkább csodálat. Szinte megszállottan szereti a férfit a mai napig is - ezért fáj neki annyira, hogy szerelme, mint derült égből villámcsapás, így cserbenhagyta. Lehet, hogy más nem gondolja cserbenhagyásnak, de Tao igenis elhagyottnak érzi magát, becsapottnak.
Kris minden előjel vagy szó nélkül ment el. Még Taonak sem beszélt terveiről. Azóta nem beszéltek. Tao már próbálkozott, de soha sem sikerült elérnie az idősebbet. Attól tart, soha többé nem látja élete értelmének tartott hyungját, hogy az idősebb valójában csak játszadozott vele. Ezért maradt ma a próbateremben. Hogy énekléssel enyhítse fájdalmát, hogy mindent elfelejtsen. Még sohasem érzett ekkora fájdalmat, most pedig úgy hiszi, ennél már nem lehet rosszabb.
Rajongói még mindig az épület előtt várják, hátha a nyitott ablakon keresztül újra hallhatják, ahogy énekel. De már képtelen rá. Hangja cserbenhagyta, szíve pedig túlságosan fáj. Úgy dönt, lassan ideje visszamenni a dormba. Mielőtt azonban telefonjáért nyúlhatna, azon elindul legújabb számuk, mely jelenleg a csengőhangja. Szíve nagyot dobban, remélve, hogy YiFan hívta vissza végre, ám kezébe véve a készüléket Baekhyunt pillantja meg annak kijelzőjén.
- Tao-ya, merre vagy? Úgy volt, hogy egy kicsit még bent maradsz, de már két és fél óra eltelt, mióta mi eljöttünk! Nagyon aggódunk érted - zúdítja a maknae nyakába minden aggodalmát az énekes. Hangja szinte már remeg, hallatszik belőle, hogy a sírás kerülgeti.
- Ne aggódj, hyung. Mindjárt indulok vissza a lakásba, most fogok taxit hívni. Sietek haza, hyung - nyomja ki a telefont, nehogy az idősebb tovább nyaggassa kérdéseivel.
Ám, mielőtt Tao egyáltalán elgondolkodhatna azon, mi is a taxi-szolgálat telefonszáma, csengőhangja újra felzendül. Ezúttal már nem számít senkire - talán csak titkon -, de most a hőn áhított személy neve díszeleg a képernyőn. Azonnal fogadja a hívást.
- Te szemét! Hol vagy? Hogy hagyhattál itt? Miért nem szóltál semmit? Legalább nekem! Tudod te, mennyit sírtam? - ordítja a telefonba a maknae, mielőtt a kínai vezető bármit is mondhatna.
- Tao-ge, kérlek, ne kezdj balhézni - sóhajtja fáradtan Kris. - Hiányzol és látni akarlak.
- Vagy megdugni - ejti ki duzzogva, amint eszébe ötlenek a szavak. - Tudom, mit tervezel. Találkozunk, én bőgök, te letámadsz és ezzel le is van rendezve. Végig csak a szexre kellettem - vádolja könnyeivel küszködve.
- Tao-ge, ne nehezítsd meg. Hiányzol és látni akarlak. Miért nem hiszed el? - próbálja a legfiatalabbat visszazökkenteni higgadt állapotba mély hangján. - Hol vagy most? Érted megyek.
- A kiadónál - válaszolja egyszerűen ZiTao.
- Akkor mégsem megyek érted. Mi lenne, ha egy utcával arrébb vennélek fel?
- Kris… Miért nem jössz vissza? - törnek elő a kisebb könnyei.
- Még nem lehet. Visszamegyek majd, ha kicsit lecsillapodtak a dolgok. De nem fogom hagyni, hogy továbbra is így bánjanak velünk. Legyél tíz perc múlva az utca sarkán - bontja a vonalat az idősebb.
Tao morogva teszi zsebre okostelefonját, majd indul a hátsó ajtó felé. Már nem hallatszik annyi rajongó hangja, mint fél órája, de inkább nem kockáztat. Néhány ház mögött el tud menni, majd két épület között kilép a járdára, kapucnival fején, így nem kel feltűnést. Lassan sétál, hogy ne kelljen sokat várnia Krisre, közben előtűnik elméjében néhány emlékük.
Ilyen volt az első együttlétük is.
Kris három órával később ért kínai lakásukba, mint a csapat többi tagja. Többször előfordult már, hogy mindenféle engedély nélkül eltűnt pár napra, vagy akár hétre, így tánctanáruk az az utasítást kapta, tartsa bent a fiút és gyakoroltassa vele a promotálandó dalokat. A tanár pedig kifogástalanul elvégezte feladatát. Naponta órákig hajlandó volt bent maradni és kínozni az idolt. Ez már vagy az ötödik alkalom volt.
ZiTao aznap este nem tudott elaludni. Az okára képtelen volt rájönni, de hiába feküdt, forgolódott ágyában két órán keresztül, egyszerűen nem jött álom a szemére. Mikor Kris megérkezett, Ő épp a hűtőben kutakodott némi késői nassolnivaló után. Először fel sem tűnt neki az ajtó csapódása vagy az előszobából beszűrődő hangok. Ha figyelt volna rájuk, biztosan sikított volna félelmében.
YiFan viszont észrevette, hogy van valaki a konyhában és éhes is volt, nem utolsó sorban szomjas, így a helyiség felé vette az irányt. Megörült, amikor meglátta a maknaet pucsítva turkálni a hűtőszekrényben. Tetszett neki a látvány. Megköszörülte torkát, hogy a fiatalabb végre észrevegye jelenlétét, majd közelebb indult a fiúhoz. Tao szokása szerint megkérdezte, milyen napja volt Krisnek, mire a férfiben előjöttek a fárasztó tortúra emlékei. Ideges lett, csapkodott. Tao rá sem ismert, még soha sem látta ilyennek. Szinte már agresszív volt.
- Hé, Ge, nyugodj le - csukta be a hűtőajtót és fordult az idősebb felé. - Miért nem szólsz soha senkinek, amikor elutazol? Mi sem mehetünk sehova, de nem is hajtanak ennyire…
- Tao, ne húzz fel még te is - lökte ingerülten a hűtőnek Kris, karjait pedig feje mellett támasztotta meg.
- Miért vagy ilyen ideges? - kérdezte kicsit félve. Hódolata tárgyának egy teljesen új oldalát ismerte meg. Ám ahelyett, hogy elrettentette volna, csak még jobban vágyott rá.
- Huszonhárom vagyok, egy csomó lány imád, de nem járhatok egyikükkel sem, sőt, még csak le sem feküdhetek velük a rohadt szerződés miatt. Annak a szaros papírnak hála semmi szabadidőm nincs, vagy ha mégis, azt is tölthetem maszturbálással. De még csak a családomat sem látogathatom meg, mert utána szabályosan megkínoznak. Elegem van abból a kikúrt szerződésből, érted?! - kelt ki magából a kínai, de közben végig Tao íriszeit nézte. A maknae fejében különös gondolat fogalmazódott meg: Talán most megszerezhetné magának Krist. Fogalma sem volt, valójában mire vállalkozik. Még lánnyal sem volt együtt, nem, hogy fiúval, de szeme előtt csak YiFan boldogsága lebegett.
- Az egyik problémádon talán tudok segíteni - tette tenyerét az idősebb mellkasára. - Én… - hajtotta le egyre vöröslő fejét. Zavarba jött már a gondolattól is. - Tegyél magadévá, ahol, és amikor csak szükséged van rá. Nem zavar, ha itt, egy raktárban, a WC-ben, vagy akár egy padon a parkban. Nincs gyakorlatom, de bármire hajlandó vagyok - mondta végül ajánlatát, Kris szemébe nézve. Az idősebbet kellemes meglepetésként érte a felajánlás. Megfogta Tao csuklóit és feje fölé emelte azokat.
- Valóban, ZiTao? Most még visszaléphetsz, de ha elkezdem, nem állok meg - duruzsolta a fiatalabb füléhez hajolva. A mély hang és a nyakát simogató forró lehelet azonnal felizgatta Taot.
- Ne hülyéskedj már Kris, csak dugj meg! - fogta meg a rangidős pólóját, majd egy egyszerű mozdulattal ajkaihoz húzta Krisét. Kezei hamar a sárkány nyaka köré fonódtak, a csók pedig mindkettejük részéről egyre szenvedélyesebb lett. Kris pár perc alatt letépte Tao ruháit, a harcművész kedvenc ingje el is szakadt, de a vártakkal ellentétben nem szólt érte semmit. Sokkal jobban érdekelte, ami rá várt, mint egy egyszerű ruhadarab, melyből bármikor vehetett újat.
Amint a maknae teste teljesen pucér lett, WuFan megfogta fenekét és a reggeliző pultra ültette. Tovább csókolóztak, miközben Tao is megpróbálta levetkőztetni az idősebbet, Kris ujjai pedig Tao férfiasságával játszadoztak. A csók valamennyire tompította a fiúból előtörő sóhajokat, de a leader azért reménykedett, hogy minden bandatag csukott ajtó mögött, mélyen alszik. Ahogy ZiTao kicsatolta szerelme övét, Kris kilépett farmerjából, majd alsónadrágját is segített lehúzni.
Az idősebb fölé hajolt, Tao pedig szétnyitotta lábait. Kris hideg ujjai elidőztek a kisebb nyílásánál, végül megkezdték annak tágítását. Taoból kéjes nyögések szabadultak fel, melyeket partnere egy csókkal próbált beléfojtani. A panda is megpróbálta kényeztetni szerelmét, így ujjaival körülölelte annak legnemesebb tagját. Sokkal ügyetlenebb volt, mint az idősebb, de Krisnek minden érintés maga volt a mennyország.
YiFan nem teketóriázott sokáig. Védekezéssel nem is törődve, hirtelen nyomta magát Taoba, akinek sikítását Kris csókja is alig bírta tompítani. Egyáltalán nem finomkodott, de lassabban kezdett mozogni, hogy a fiatalabbnak ne fájjon annyira. Jó húsz percig hallatszottak Tao fájdalmas sóhajai és nyögései, arcán könnyei folytak, de ezeket felváltotta kéjes hangadása. Hol Kris fenekébe markol bele, hol a férfi hátán húzta végig körmeit. Még jobban akarta érezni, még többet akart.
Megparancsolta Krisnek, üljön fel most Ő a pultra. Mivel tudta, mire számíthat, azonnal kihúzta szerszámát és Tao helyére telepedett. Még le sem ült teljesen, ZiTao már át is vetette egyik lábát felette, majd ráült szerelme merevedésére. Teljesen magába engedte, így olyan gyönyörben lehetett része, mint még soha. Szinte pattogott az idősebben, eszeveszett tempót diktált. Azonban ami Krist jobban felizgatta, az Tao arckifejezése volt. A maknae hátravetette fejét, összeszorította szemeit és alsó ajkába harapott, közben élvezkedő hümmögéseket hallatott. WuFan többször végigsimított hímtagján, vagy épp rácsapott fenekére, hogy még több élvezetet láthasson a fiú arcán.
Már mindketten közel jártak az élvezéshez, ezért Kris visszafordította magukat az eredeti pozícióba, majd még gyorsabban kezdett mozogni, mint azelőtt Tao. Néhány másodperc múlva nyomást érzett férfiasságában, majd ZiTaoba engedte az egészet. Lihegve lassítani kezdett, mivel érezte, hogy a fiatalabb is mindjárt elmegy.
- Kris, meg ne állj! - ölelte át a férfi csípőjét és egyre csak húzta maga felé, hogy minél jobban magában érezhesse hatalmas méretét.
A leadernek sem kellett még egyszer mondani, azonnal visszavette az előző ritmust. Elég volt pár lökés, Tao péniszéből is előtűnt a fehér, ragacsos anyag, azonban nem hagyta, hogy szerelme leálljon. Még jó párszor megérezte Kris makkját a lehető legmélyebben, mielőtt az idősebb lihegve kihúzta volna belőle. Rendszertelenül kapkodták a levegőt mindketten még jó pár percig, majd az asztal letakarítását követően a fürdőszobába indultak. Zuhany közben is végigsimogatták egymás testét, majd megtörölközve, frissen mosott alsóikba bújva lefeküdtek aludni.
Másnap reggel utolsóként érkeztek ki az étkezőbe, ahol a többiek már majdnem be is fejezték a terítést.
- Mitől ragad ennyire a pult? - kérdezte Chen.
- Biztosan csak kiöntött valaki egy pohár üdítőt. Mosd le - utasította Luhan. Jongdae pedig letakarította, nem is tudva, épp mit törölgetett a pultról.
Kris végül a megbeszélt időpont után két perccel érkezik meg, amiért Tao nagyon mérges rá. Az idősebb leparkol, Ő pedig rögtön beül.
- Te rohadék, elkéstél - mondja mérgesen, mielőtt szerelme ajkaira tapadna. Több percig tartó nyelvcsatájuk közben elkezdi kigombolni az idősebb ingjét, de az megállítja.
- Még nincs szex. Előbb oda kell érnünk - ül ki perverz mosoly YiFan arcára. Tao már épp rákérdezne, hova kell odaérniük, de rájön, Kris úgysem válaszolna.
- De én most akarok! - ellenkezik mégis.
- Én meg nem most. Ott és akkor duglak meg, ahol és amikor én akarom. Én irányítok, nem te - harap a fiatalabb nyakába, mire Ő felsóhajt.
- De nekem már feláll! Nagyon! Nem bírom ki - hisztizik a maknae. Kris azonban nem szól semmit, csak a gázra tapos. Már tíz perce mennek, de WuFan semmi jelét nem adja, hogy közel lennének. - Ge, mikor érünk már oda? Nagyon akarlak - csókol Kris nyakába, mire Ő egyik kezét leveszi a kormányról.
- Még sokára - válaszolja egyszerűen, majd oda sem nézve kicsatolja Tao övét és lehúzza farmerja cipzárját. Jobbjával megkeresi ZiTao péniszét, baljával és tekintetével még mindig a vezetésre koncentrál. Lassan végighúzza kezét a merev testrészen, majd elengedi és visszavezeti kezét a kormánykerékre.
- Folytasd már! - kiált rá a felizgult fiú. A leader azonban újfent nem szól semmit. További fél órán keresztül, Taot ignorálva halad először az országúton, majd egy földúton. Amikor beérnek egy erdőbe, ZiTao nem tudja, hova is tervezi vinni Kris. Az erdő közepén azonban megállnak.
- Szállj ki! - utasítja Fan, és Ő is kicsatolja biztonsági övét.
- Mi? Te normális vagy? Nem érdekel, mennyire vagy kanos, most már vigyél el oda, ahova eredetileg kartál! - idegeskedik a maknae.
- Eredetileg is ide akartalak. Távol mindentől és mindenkitől, senki sem zavarhat meg. Na, szállj ki - ismétli meg parancsát.
- Te itt engem biztosan nem dugsz meg. Ki tudja, milyen állatok vannak itt! Vagy… vagy… vagy… húsevő növények! - aggodalmaskodik egyre jobban.
- Az egyetlen állat, akire koncentrálnod kell, én vagyok - csókolja meg, de hamar el is húzódik. Kiszáll, majd a másik oldalra sétálva kihúzza az autóból a fiatalabbat és a motorháztetőre löki. Taoban bennragad minden szó, ahogy Kris elkezdi lerángatni róla farmerját és bokszerét. Valóban itt akarja csinálni?
- Kris, menjünk inkább egy szállodába - simogatja haját a rettegő fiú.
- Soha sem csináltuk ágyon. Tudod, hogy az extrém helyszíneket preferálom - csókolgatja nyakát, hogy elvonja a fiatalabb figyelmét. Lejjebb húzza az autóról, végül maga elé állítja. - Nem leszek kíméletes - mormogja fülébe, majd megfordítva a maknaet a motorháztetőnek löki, hogy Tao azon támaszkodjon könyökeivel. YiFan pillanatok alatt lehúzza farmerját és alsóját annyira, hogy előtűnjön szerszáma.
- Jó, de tágíts ki, mert régen voltunk e… - kezdi Tao, de már befejezni sincs ideje. Kris, nem figyelve kérésére, teljes méretét belé nyomta. - Ahh, Kriseu… - nyögi fájdalmasan, hangosan.
- Én megmondtam - morogja fülébe és azonnal mozogni kezd. ZiTao szinte már sír a fájdalomtól, de tűri, mert tudja, Kris uralkodik felette. Nem is tudna ellene tenni semmit. - Tedd szét a lábaidat. Ha jobban hozzád férek, nem fáj annyira - harapdálja a Tao füle mögötti érzékeny bőrt. A maknae gyorsan megszokja Kris vastagságát és tempóját, így pár perc múlva már elismerő sóhajokat enged fel torkából.
- Ahh, Kris… - nyögi kéjesen, amikor az idősebb kihúzza belőle a most már hiányzó tagot. - Tedd vissza - nyúl hátra és simít végig szerelme arcán, majd hajába túr.
- Érd el, hogy vissza akarjam rakni - adja ki az újabb utasítást.
- Tudom, hogy hiányod van és vágysz rám. A farkad pont belém illik és a nyögéseimtől is megveszel. Pakolj meg erősen és akkorákat fogok nyögni, hogy az erdő szélén is hallani lehet - keresi meg másik karjával Kris hímtagját és alfelével már kezd is közeledni hozzá, ám az idősebb lefogja, és újra visszaülteti a kocsira. Tao automatikusan hatalmas terpeszbe vágja lábait, YiFan pedig él a lehetőséggel.
Valóban, Tao igazat mondott. Kéjes nyögései és sikításai betöltik az erdőt, ami Krist annyira felizgatja, hogy egymás után háromszor is magáévá teszi a fiút. Egyszer a motorháztetőn, egyszer a hátsó ülésen és egyszer a földön. A harmadikat Tao már egyáltalán nem kívánta, de mint mindig, most is Kris akarata érvényesült.

Felöltöznek, Kris pedig elviszi ZiTaot a dormig. Hiába kérleli, kérdezgeti Tao, nem megy fel és nem is mondja el, hol tartózkodik jelenleg, azt sem, mikor találkoznak újra. A fiú könnyes búcsút vesz rideg szerelmétől, majd kiszáll. Csak ekkor nézi meg telefonját. Baekhyun az elmúlt két órában ötvenkilenc üzenetet és száznegyvenhét nem fogadott hívást varázsolt Tao telefonjára. Csak ekkor tudatosul benne, ki kell magyaráznia, hol volt eddig és miért nem tud rendesen járni…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése